Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gevarieerd programma tijdens de Vitaal Alblasserdam weken

Nieuws

ALBLASSERDAM • Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseert in samenwerking met lokale en regionale partners van 2 tot en met 20 april voor de tweede keer de Vitaal Alblasserdam weken. Er is gekozen voor een gevarieerd programma dat voor vrijwel iedereen toegankelijk is, want vitaliteit en gezondheid gaan immers alle Alblasserdammers aan.

In april kunnen Alblasserdammers van alle leeftijden meedoen aan de Vitaal Alblasserdam! weken. Het is mogelijk om deel te nemen aan workshops, activiteiten en (voorlichtings-)bijeenkomsten over uiteenlopende gezondheidsthema’s. Het thema voor de Vitaal Alblasserdam weken is deze keer ‘Lalala Leefstijl’. De organisatoren hopen dat dat thema de drempel om mee te doen met de diverse activiteiten verlaagt. Ook zonder drastische veranderingen en met kleinere stappen is het voor iedereen haalbaar om leefstijlverbeteringen te bewerkstelligen.

Het programma biedt bijeenkomsten op het gebied van mentale gezondheid, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen, dagelijks functioneren en actief blijven. Deelnemers en belangstellenden krijgen informatieve en praktische tips om op verschillende vlakken aan een gezonde leefstijl te werken. Dat gaat veel verder dan alleen sporten. Men kan ook denken aan gezonde voeding, hersentraining en ontspanning.

Naast een uitgebreid dagprogramma zijn er ook bijeenkomsten in de avond gepland. Voor meer informatie over het programma zie: www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl of neem contact op via 078-2021111 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.