• Koningsdag in Vianen 2023.
• Koningsdag in Vianen 2023. Foto: Nico Van Ganzewinkel

Koningsdag groots vieren in Vianen

Vianen • Koningsdag wordt uitgebreid gevierd in Vianen.

De Reigermarkt start om 5:00 uur. Vanaf deze tijd kan iedereen zich melden tussen De Jumbo en Grieks Restaurant Ena om zijn tweedehands spulletjes te koop aan te bieden op de Voorstraat. De Reigermarkt is gratis voor leden. Geen lid? Dan betaal je €7.50.

Ook is er dit jaar voor de allerkleinsten weer gratis deelname op het Kinderplein van 10:00 tot 15:00 uur. Op het hoofdpodium zullen om diezelfde tijd diverse optredens plaatsvinden van de Muziekschool uit Vianen.

Van 12:00 tot 15:00 uur is de Clown weer aanwezig op het Kinderplein, hij vermaakt de kinderen met leuke trucs en ballondieren. Om 13.00 uur start de kinderdisco met een optreden van 4 Dance studio.

De eerste trekking van de Koningsloterij is om 12.30 uur, de tweede om 14.15 uur. Loten zijn te koop bij de vrijwilligers. Een lot kost €1. Door loten te kopen steun je de Oranjevereniging Vianen. "Belangrijk, want alleen als we geld krijgen van inwoners en sponsoren kunnen we evenementen als Koningsdag blijven organiseren."

De hele dag zijn bezoekers van harte welkom bij de verschillende horecagelegenheden voor een drankje en live muziek, dit gaat door tot in de late uurtjes.
Voor vragen info@oranjeverenigingvianen.nl