LRC versterkt zich met Seppe Kraaij

LEERDAM • Seppe Kraaij verkast komende zomer naar LRC Leerdam. De aanvallende middenvelder komt over van Focus’07 uit Culemborg.

Kraaij trainde al een aantal keer mee met LRC en hoofdtrainer Emanuel Sluis zag toen voldoende potentie: “Seppe heeft drie weken (op dinsdag) met de eerste selectie van LRC meegetraind en eenmaal aan de bal valt zijn voetbaltalent op. Uit de keuze van Seppe om volgend seizoen naar Leerdam te komen spreekt zijn ambitie. Hij wil zo hoog mogelijk voetballen.”

De stap naar LRC is een flinke. De Leerdammers staan momenteel achtste in de vierde divisie. Focus’07 staat achtste in de vierde klasse. 


Tweede plaats voor Red Impact 

PUTTEN • Tractorpullingteam Red Impact is het nieuwe tractorpulling seizoen goed begonnen. Op de Indoor wedstrijd afgelopen zaterdag in het Gelderse Putten heeft het Zijderveldse team een tweede plaats behaald. 

In een deelnemersveld van twaalf tractoren, waaronder ook drie deelnemers uit Denemarken en één uit Sweden, kwalificeerde Henri Versluis zich met 78.00 meter voor de finale. In de finale van in totaal vier deelnemers werd er uiteindelijk een afstand behaald van 78.31 meter. De winst ging naar Fastrack Madness uit Denemarken met een afstand van 78.96 meter. De derde plaats was voor Secret of the Valley met 76.59 meter.
Overigens telde de wedstrijd nog niet mee voor de competitiepunten.