• Het Voorjaarsconcert van Harmonieorkest Excelsior.
• Het Voorjaarsconcert van Harmonieorkest Excelsior. Foto: Nico Van Ganzewinkel

Geslaagd voorjaarsconcert in Vianen

Vianen • Het Voorjaarsconcert van Harmonie Orkest Exccelsior Vianen op 23 maart in Theater Helsdingen Sport en Cultuur, was een groot succes.

Het orkest stond deze avond onder leiding van Koert Dirks. De zaal zat nagenoeg tot aan de nok toe vol en tot lang na het concert bleef men gezellig met elkaar napraten over de bijzondere klanken en optredens.

De avond werd humorvol aan elkaar gepraat door Wil Heestermans. Het publiek liet zich deze avond overspoelen door de koperklanken, houtblazers en percussie.

Adembenemend

De bezoekers waanden zich voor één avond, allemaal achter elkaar, bij de Formule 1, bij één van die fantastische musicals zoals Phantom, West Side Story, Moulin Rouge en bij een concert van Ed Sheeran of The Beatles.
En natuurlijk was er ook een adembenemende concertmars als opening.

Speldje en bloemetje

Al met al een welgevuld programma. In de pauze werd Ena Ruytenbeek die al 45 jaar lid is van de harmonie extra in het zonnetje gezet met een oorkonde, speldje en bloemetje.

Het was het eerste Voorjaarsconcert voor de nieuwe leden Wim van Vliet, Angela van der Zalm, Ria Pronk, Carla Tichelaar en Koen Bezemer.