Brederodes koestert punt

VIANEN • Brederodes heeft een 1-0 voorsprong tegen Focus’07 niet kunnen vasthouden en was uiteindelijk tevreden met een puntendeling: 1-1.

Beide partijen kregen voldoende kansen, maar de thuisclub kwam op een 1-0 voorsprong ondanks een matig begin van de wedstrijd. Trainer Bryan Simons: “We openden niet sterk, maar kwamen later wel beter in de wedstrijd. Die 1-0 van Chadi Mackloufi hebben we niet kunnen vasthouden, omdat we slordig gingen spelen met veel simpel balverlies. Het was niet goed en onze tegenstander kreeg aardig wat mogelijkheden, maar ook wij hebben kansen laten liggen. Niet tevreden over het voetbal, maar blij met dat ene punt.”


Volley Meerkerk geeft voorsprong weg 

GROOT-AMMERS • De mannenhoofdmacht van Volley Meerkerk’95 heeft de derby tegen runner-up VC WIK 3 met 3-2 verloren. Na een 2-0 voorsprong in sets (de Meerkerkse volleyballers pakten de tweede set na een 23-18 achterstand alsnog met 25-27) was de pijp leeg. De geelzwarten hadden daarna geen antwoord meer op de sterke verdediging en blokkering van de Groot-Ammerse thuisploeg. Volley Meerkerk’95 staat nu zevende in de Promotieklasse A.