Complete offday HSSC'61 bij Peursum

GIESSENBURG • In de uitwedstrijd tegen Peursum had HSSC’61 helemaal niets in te brengen. Met een 4-1 nederlaag mocht de ploeg uit Hei- en Boeicop nog hun handen dichtknijpen.

Trainer Robin van Holst had geen verklaring voor deze slechte wedstrijd en constateerde dat zijn ploeg geen enkele vuist kon maken. Integendeel. “De uitslag is meer dan terecht, want er had net zo goed 8-1 op het scorebord kunnen staan. We hadden niets in te brengen. Het voelt zo machteloos en ook ik heb er geen verandering in kunnen aanbrengen. Vorige week hebben we prima gespeeld, maar nu hebben we als team gefaald. We waren steeds te laat. Kortom: een offday.” Het enige doelpunt van HSSC werd gescoord door Frank de Goey, maar er was beslist geen gevoel dat hiermee de eer was gered.


Wanprestatie Asperen 

DORDRECHT • Na een 1-0 voorsprong en nog meer kansen voor de rust gaf Asperen de wedstrijd tegen laagvlieger SSW volledig uit handen met een 5-2 nederlaag als resultaat.

Trainer Ricardo Versteeg: "Voor de rust hebben we toch wel grote kansen laten liggen om de score verder uit te bouwen. Dan valt vlak voor rust na een corner de gelijkmaker binnen en lopen we mede door persoonlijke fouten achter de feiten aan. In tegenstelling tot vorige week kregen we de boel niet meer op de rit.” Het gemis van middenvelder Glenn van Gelderen en het uitvallen van middenvelder Noach Middag na een half uur spelen hielpen niet mee om het tij te keren. De doelpunten van Asperen kwamen op naam van Tareq Ibrahim en Maikel Groenenberg.