Thema-avond hersenletsel

capelle • Een thema-avond over niet-aangeboren hersenletsel: op dinsdag 9 april zijn geïnteresseerden hiervoor welkom bij De Zellingen. De avond is bedoeld voor mensen met hersenletsel en hun naasten, familie, vrienden en andere belanghebbenden.

Het thema is ‘Niet-aangeboren Hersenletsel (NAH) heb je niet alleen’. De avond wordt verzorgd door theatergroep NAH van hersenletsel.nl. Zij vertellen en laten zien welke situaties je kan tegenkomen in het dagelijks leven en gaan met de aanwezigen in gesprek. Zo krijgen aanwezigen informatie over waar iemand met hersenletsel tegen aan loopt en hun dagelijkse ervaringen. Er is ruimte om ervaringen te delen. Daarnaast zijn er professionals en ervaringsdeskundigen aanwezig om mee in gesprek te gaan. 

De avond wordt gehouden bij De Zellingen, locatie Dagactiviteiten Baronie, Baronie, 326 (aula) of via de achteringang aan De Graafschap 97A. Van 18:30 tot 20:30 uur, gratis toegang. Van tevoren mee-eten (17:00 tot 18:15 uur) kan ook, al is de eigen bijdrage daarvoor 7,50 euro. Aanmelden kan via info@praatatelier.nl of 06 4525 6420. Geef daarbij aan of je mee wil eten.