'Wonder van Delft' blijft uit voor KCC

delft • De hoop om via een overwinning bij Fortuna alsnog de playdowns te ontlopen bleek ijdel voor KCC/CK Kozijnen. De ploeg verloor met 29-19 en zag daarmee het beoogde 'wonder van Delft' in rook opgaan. De Capelse korfballers mogen zich daardoor gaan opmaken voor de nacompetitie waarin ze gaan proberen hun plaats in de Korfbal League veilig te stellen. Het eerste duel van dat drieluik is een uitwedstrijd op 11 april. De tegenstander is nog niet bekend. Vervolgens speelt KCC op 15 april thuis en wacht op 20 april mogelijk nog een uitduel (als stand onbeslist is).


SVS legt basis voor seizoen 2024-2025

capelle •  De staf van SVS is hard bezig om voor het seizoen ’24-’25 de selectie intact te houden. In navolging van de trainersstaf, Ron Luijten, Peter Ketting, (die beiden twee jaar hebben bijgetekend), Andries Hansen, Leo Hilberding (verzorger) en René de Lely (selectie SVS 2) hebben meerdere spelers aangegeven om verder te willen bouwen aan een stabiel SVS. Het gaat om Giorginio Dieterich, Gino Engelbracht, Chris van der Graaf, Daan ter Heide, Joery Kaashoek, Jeroen de Lely, Patrick Nieuwerf, Natan Ogbay, Jimmy Ramawadh, Daymen Rutte, Quincy van Tienhoven en Ensar Yilmaz. Met een aantal selectieleden zal nog worden gesproken.


Kevin Vink nieuwe trainer vv Capelle

capelle • Kevin Vink wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vierdedivisionist vv Capelle. Momenteel is de 39-jarige oefenmeester nog verbonden aan RVVH in Ridderkerk. Met deze club dwong hij afgelopen seizoen promotie naar de vierde divisie af. Vink (29) is bezig aan zijn vierde jaar aan de Sportlaan. Ook voetballer Jesper Kusters komt naar 't Slot. Momenteel speelt de Alblasserdammer nog voor Heinenoord.