• Violist Micha Molthoff.
• Violist Micha Molthoff. Foto: Marco Bakker

Hartstochtelijke vioolmuziek in Isala Theater

Nieuws

CAPELLE • De viool kent vele gezichten, maar wordt het meest geassocieerd met passie en romantiek. In 50 shades to fiddle vertolkt de charismatische violist Micha Molthoff tijdloze vioolthema’s. Dit doet hij op 6 april in het Capelse Isala Theater.

De thema’s allemaal over de liefde. Van vurige zigeunermuziek tot Brel en Aznavour.

De veelzijdige Micha Molthoff trad eerder op met een keur aan nationale en internationale artiesten waaronder Ute Lemper en Herman van Veen. Bovendien componeerde hij in de afgelopen twintig jaar de muziek voor een groot aantal documentaires, speelfilms, theaterproducties en dansvoorstellingen. 

Publiek verleiden
Nu komt Micha naar Capelle om het publiek van het Isala te verleiden met hartstochtelijke vioolmuziek. In 50 shades to fiddle klinkt onder andere het verlangen en de weemoed van chansonniers, de filmmuziek van componist Ennio Morricone en de vurige passie van de zigeunerviool.

Liefde voor viool
Micha zoekt de grenzen op van de romantiek en vertelt het verleidelijke verhaal van de violist en zijn muze: de viool. Zijn muziek wordt beïnvloed door onder meer Oost-Europese muziek, Argentijnse tango en Frans-, Spaans- en Nederlandstalige chansons en liedjes. Het belooft een diverse en prachtige avond vioolmuziek te worden.

De voorstelling begint 20:30 uur en de entree bedraagt 24,75 euro. Zie www.isalatheater.nl voor kaarten.