IJsselstein wacht weer groot brunchfeest

ijsselstein • De IJsselsteinse binnenstad is zondag 25 juni het decor van het grote IJsselsteinse brunchfeest. Aan lange tafels in de Utrechtsestraat en Benschopperstraat kunnen inwoners tussen 13.00 en 14.30 uur aanschuiven voor een uitgebreide brunch en contacten met plaatsgenoten aanhalen. Rustiek brood, croissantjes, meerzadenbolletjes, zoet en hartig beleg, eitjes, sinaasappelsap en koffie of thee worden geleverd door IJsselsteinse ondernemers. Speciaal voor de kinderen zijn er krentenbollen, croissantjes, chocolademelk en kleurplaten met potloodjes. Singer-songwriter Melanie Ryan zorgt voor muziek. Voor kinderen die niet lang willen blijven zitten is er een springkussen.

Deelname kost 16 euro per persoon. Bij aankomst staat de tas met inhoud klaar. De opbrengst is deels voor Stichting Buurtgezinnen IJsselstein. Aanmelden kan tot en met dinsdag 20 juni via www.ontbijtfeestje.nl onder IJsselstein.


Bijeenkomst Parkinson Café

nieuwegein/regio • Het Parkinson Café heeft maandagmiddag 19 juni een bijeenkomst met als thema: 'Parkinson heb je niet alleen'. Een mantelzorgmakelaar spreekt over de verschillende manieren waarop mantelzorgers ondersteuning kunnen krijgen. Locatie is Fort Vreeswijk, Fort 1 te Nieuwegein De inloop begint om 14.00 uur met koffie en thee. Het programma start om 14.30 uur. Voor meer informatie: mail naar info@parkinsoncafenieuwegein.nl.