• De overhandiging van de nieuwe editie aan EP Schalkwijk in IJsselstein.
• De overhandiging van de nieuwe editie aan EP Schalkwijk in IJsselstein. Foto: KMP

Tweede magazine IJ van IJsselstein is uit

Nieuws

IJSSELSTEIN • Het tweede nummer van magazine IJ is uitgekomen en wordt deze week huis-aan-huis verspreid in IJsselstein. 

Het magazine biedt opnieuw een kijkje in de wereld van bekende IJsselsteiners en ondernemers, plus artikelen over lokale activiteiten en de geschiedenis van de stad. In het nieuwe nummer onder meer een uitgebreide reportage over No Plastic Runner Erik Wierstra. Erik probeert samen met zijn team van IJsselstein de schoonste stad van Nederland te maken. Maar ook het verhaal van Peter de Bie die viert dat hij al 25 jaar bij BikeCity werkt en een artikel over heerlijk en eerlijk vlees uit eigen streek, de Neder-Oudland Farm.

Daarnaast biedt het magazine een overzicht van uitjes en evenementen in IJsselstein. Het is een handige gids voor inwoners en bezoekers om te weten wat er te doen is. ‘’Wij zijn blij met de positieve reacties op het eerste nummer en hebben ons best gedaan om weer een gevarieerd en interessant nummer te maken’’, aldus de redactie van IJ.

Het magazine IJ is uitgegeven door Kontakt Mediapartners, uitgever van onder meer Het Kontakt Zenderstreeknieuws, en wordt gratis huis-aan-huis verspreid in IJsselstein. Het is ook verkrijgbaar bij diverse punten in de stad, zoals de bibliotheek, het gemeentehuis en bij lokale ondernemers. 

Voor meer informatie over magazine IJ en de mogelijkheid om het online te lezen kunt u terecht op de website kmp.nl/magazines/ij/