Afbeelding

Bibliotheek IJsselstein biedt gratis service aan huis

Nieuws

IJSSELSTEIN • De bibliotheek biedt leden met een standaardabonnement in IJsselstein de gratis service ‘Bibliotheek aan Huis’ aan. Deze service is er speciaal voor leden die om verschillende redenen niet naar de bibliotheek kunnen komen en biedt hen de mogelijkheid gebruik te maken van het totale aanbod van de bibliotheek. 

Een vrijwillig boekenmaatje haalt en brengt het geleende materiaal op een vooraf afgesproken tijdstip thuis bij de klant.

Klanten met een standaardabonnement die interesse hebben in deze gratis service kunnen dit bij hun bibliotheek aangeven via telefoon, e-mail of aan de balie. Vervolgens wordt in een eerste gesprek besproken wat de wensen en behoeften zijn. Aan de hand van deze informatie wordt een vrijwillig boekenmaatje gekoppeld aan de klant en gaat deze vrijwilliger aan de slag met het verzamelen van het gewenste materiaal. Op vooraf afgesproken tijdstippen komt het boekenmaatje het materiaal aan huis brengen en halen. Uiteraard is er, indien gewenst, ook ruimte voor een gezellig praatje en kopje koffie met het boekenmaatje. 

Aanmelden

 Leden die zich aan willen melden voor deze service kunnen bellen naar 085-4835432 of mailen naar ijsselstein@bibliotheeklekijssel.nl.  Lid worden kan via de balie in de bibliotheek of online via www.bibliotheeklekijssel.nl/lid-worden