Ontmoetingsborrel voor veteranen

ijsselstein • Stichting Veteranen Lopikerwaard organiseert om de maand voor veteranen en andere belangstellenden een ontmoetingsborrel op steeds een andere locatie. Zaterdag 13 mei vindt de borrel plaats in IJsselstein in De Deel aan de Panoven 10A van 16.00 tot 18.00 uur. Het doel van deze ontmoetingsborrel is om veteranen met elkaar in contact te brengen om zo ervaringen uit te wisselen over hun missies. Ook belangstellende niet-veteranen zijn welkom.


Kledingbeurs en rommelmarktspul

jaarsveld • In het Verenigingsgebouw te Jaarsveld wordt zaterdag 13 mei van 09.00 tot 12.00 uur een zomerkledingbeurs gehouden. Daar worden ook schoenen en allerlei accessoires te koop aangeboden. In de naastgelegen school begint de verkoop van allerhande rommelmarktspullen. Verdere openingstijden: elke woensdag van 13.30 tot 16.00 uur en elke zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. 


Volleybaltoernooi Pret in het Park

montfoort • Op het gras van het Montfoortse Stadspark vindt zaterdag 27 mei in het kader van Pret in het Park van 13.30 tot 18.00 uur een open volleybaltoernooi plaats, georganiseerd door volleybalvereniging De Valk. Teams met gezinsleden, neven, buren, bazen en iedereen die wil meedoen van 16 jaar en ouder kunnen zich aanmelden tot en met 12 mei via www.volleybaldevalk.nl. Elk team moet verplicht twee dames in de gelederen opnemen. Na afloop is er een barbecue.