Stijn Achterberg op schot voor SPV’81

polsbroek • SPV'81 won in Gouda met 0-2 van GSV en doet de laatste plaats over aan Cabauw, dat pas donderdagavond in actie komt. GSV was het meest in de aanval op de gladde grasmat. ''De thuisclub beschikt over slimme spelers, die technisch begaafd zijn,” aldus SPV-trainer René Eyra. ''Ik liet mijn linies kort op elkaar spelen, waardoor hun aanvallers er niet doorheen kwamen. Wij loerden op de counter. Vlak voor rust scoorde Stijn Achterberg onze openingstreffer. Een ongelukkige actie van Sander Koolwijk leverde hem in het begin van de tweede helft een rode kaart op. Met tien man konden we stand houden. Jeroen Both voorkwam met een fraaie redding de gelijkmaker. In de slotfase kwam ook de thuisclub met tien man te staan, waarna Stijn Achterberg zijn tweede treffer maakte.”