Afbeelding
Foto: Lies Orthmann

Ontmoeten zonder moeten voor mantelzorgers

ijsselstein • Onder de naam 'Ontmoeten zonder moeten' start op initiatief van AxionContinu dinsdagavond 11 april een nieuw lotgenotencontact voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie op jonge leeftijd. De startbijeenkomst begint om 19.30 uur in De Oase aan de Benschopperweg 342 te IJsselstein. Tijdens deze avond is er ruimte om kennis te maken, maar ook om behoeften naar voren te brengen. De avond wordt begeleid door Lies Orthmann, gespecialiseerd casemanager van het mobiel geriatrisch team. Aanmelden is niet nodig en de deelname is gratis, net als de koffie en thee.


Thema-avond voor boeren over stoppen en onteigening

regio/woerden • Voor agrariërs in de regio met vragen over het perspectief rond onteigenen en stoppen organiseren De Koning & Witzier en AenS Advocaten een speciale informatie-avond in Woerden. Tijdens de avond wordt op een praktische wijze inzicht gegeven in de verschillen tussen de stoppersregeling en onteigening. Tevens zal melkveehouder Harold Liebeton zijn eigen ervaring delen met een uitkoop door de provincie.

De informatiebijeenkomst duurt van 19.30 tot 22.00 uur en vindt plaats in evenementenboerderij De Willemshoeve aan de Utrechtsestraatweg 32 in Woerden. Voor meer informatie en aanmelden: www.agraaf.nl onder de knop Aankomende evenementen