• Het volledige verkoopteam van Ventana.
• Het volledige verkoopteam van Ventana. Foto: Marina Wollrabe

Richard Swanink stapt over naar Ventana Zonwering & Interieur

Zakelijk

IJSSELSTEIN • Richard Swanink is een bekend gezicht in IJsselstein. IJsselsteiners kennen hem van eerdere elektronische aankopen in het stadje. Zijn heldere manier van aanpakken legde hem geen windeieren. En dat bleef niet onopgemerkt.

Alex Tersteeg van Ventana Zonwering & Interieur in IJsselstein wilde al langere een nieuwe weg inslaan met zijn bedrijf. Ruim 12 jaar geleden begonnen is Ventana inmiddels een begrip in en buiten IJsselstein. Nu komt Richard het team versterken. ‘’Sommige reacties van klanten zijn erg grappig”, lacht Richard. “Dan hoor je opeens: ‘Hé, ben jij nu hier aan het werk?’ Dat is leuk om mee te krijgen.”

De samenwerking ontstond bijna spontaan. “Toen Alex en ik begonnen te praten, merkte ik dat deze nieuwe uitdaging wel erg bij mij past”, vertelt Richard. “Ventana is een prachtig professioneel en servicegericht bedrijf  dat actief is op de consument- en projectmarkt met een prachtige showroom met hoge kwaliteitsproducten. Dat heeft mij ook doen besluiten om de overstap te maken.”

Door zijn jarenlange ervaring kent Richard de klappen van de zweep door goed naar klanten te luisteren en mee te denken. “Je moet een eerlijk en goed verhaal vertellen”, concludeert hij. 

Richard is op dit moment erg druk alle kennis tot zich te krijgen. Onder meer door naar fabrikanten te gaan, met collega`s mee te luisteren en door met de installateurs mee te gaan om zo het eindresultaat te kunnen zien. “Het is erg leuk om de blije reacties van onze klanten te zien,” vertelt Richard enthousiast.

Ook is Richard onder de indruk over het grote assortiment tuinmeubelen, bbq`s met bijbehorende accessoires en terrasoverkappingen die in de showroom te zien zijn. “Alles voor het perfecte buitenleven.’’

Ventana is extra open op tweede paasdag én omdat Ventana 12 jaar bestaat zijn er tot eind april mooie acties op het gehele assortiment. Het team is klaar voor de zomer.