IJsseloever H1 - Etten-Leur H1: Redding van de keeper van Etten-Leur
IJsseloever H1 - Etten-Leur H1: Redding van de keeper van Etten-Leur Foto: Tony Buijse

IJsseloever Heren 1 nog altijd aan kop

Sport

IJSSELSTEIN • Weer wint IJsseloever Heren 1 zijn poulewedstrijd. Dit keer was het team met 2-0 te sterk voor Etten-Leur Heren 1.

De twee doelpunten van de IJsselsteiners vielen beide in het eerste kwart, gemaakt door de twee scherp staande spitsen. In de overige speeltijd werd niet meer gescoord. Beide teams kregen enkele strafcorners, maar konden die niet verzilveren. Er waren ook enkele kansen over en weer, maar de keepers van beide teams stonden hun mannetje. Het klinkt als een saaie wedstrijd, maar dat was het allerminst. Na de 2-0 zakte IJsseloever iets terug, waardoor Eten-Leur meer hun eigen spel kon spelen. De verdediging van IJsseloever keerde elke Brabantse aanval echter om.

Bijzonder is het om te vermelden dat de keeper van Etten-Leur enkele seizoenen geleden nog 2e keeper van het IJsseloever Heren 1 team was. Inmiddels bewijst hij zijn verdiensten bij de Brabanders en staat het team nu 7e in de poule.

In de poule heeft IJsseloever Heren 1 de leiding met 43 punten, gevolgd door Oss met 36 punten, Houten op drie met 33 punten en Fletiomare op vier met 31 punten.

Op 16 april speelt IJsseloever Heren de volgende wedstrijd. Dan speelt het team uit bij Houten Heren 1.

Zondag 23 april is de volgende thuiswedstrijd van IJsseleoever Heren 1. Dan speelt het tegen USHC Heren 1.