SWOM-reis later door tekort personeel

montfoort • De SWOM-vakantiereis vindt al jaren in de maanden mei of juni plaats, maar daar komt dit jaar voor het eerst verandering in. Door personeelstekort kan het geboekte hotel de deelnemers niet ontvangen. De reis wordt uitgesteld naar september en krijgt een andere bestemming.

Door het personeelstekort lukt het Hotel Brinkzicht in Vledder in Drenthe niet om de gasten zoals gepland in juni een fijn en aangenaam verblijf te bieden. Daarom heeft het familiebedrijf besloten het hotel voor langere tijd te verhuren voor andere doeleinden. Inmiddels heeft de SWOM een andere locatie gevonden. De vakantiegangers uit Montfoort en Linschoten verblijven nu van 23 tot en met 29 september in hotel Het Landhuis in het Twentse Oldenzaal, waar de SWOM enkele jaren geleden ook te gast was tot groot enthousiasme van de deelnemers. 

Nog enkele plaatsen vrij

Door de gewijzigde datum kan niet iedereen mee in september die zich al had aangemeld. Er zijn daardoor enkele plaatsen beschikbaar gekomen. Wie graag mee wil naar Oldenzaal kan zich tot maandag 15 mei aanmelden bij een van de SWOM-vrijwilligers, Mieke Callaars of Mariet Hoogenboom. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0348-472128 en 0348-562372. Ook is het mogelijk een aanmeldingsformulier af te halen bij het kantoor van SWOM aan het Kasteelplein 5 in Montfoort. Het formulier is ook te downloaden vanaf www.swomontfoort.nl. Het kantoor is geopend op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.