Fancy-fair Roemeense Kinderhulp

ijsselstein • De Stichting Roemeense Kinderhulp houdt op zaterdag 1 april haar jaarlijkse fancy-fair en rommelmarkt in ‘t Kruispunt, Touwlaan 36 te IJsselstein van 10.00 tot 16.00 uur. Dit jaar is er voor de liefhebbers ook een speciale boeken- en platenmarkt. Prijzen winnen kan als vanouds bij het rad van avontuur, het kaas raden en het boodschappenspel. Daarnaast is er een speciale viooltjesmarkt om vrolijk de lente in te gaan. Ook is er voldoende te eten en te drinken.

De gehele opbrengst gaat naar de projecten van de stichting: het familiekindertehuis Tinkerbell, de jaarlijkse vakantie voor kinderen uit Sovata en het hulpgoederentransport.

Bruikbare spullen voor de rommelmarkt kunnen nog vrijdag 31 maart tussen 16.00 en 19.00 uur worden afgegeven bij ‘t Kruispunt in IJsselstein.


Rectificatie parkeerplekken Julianalaan 

MONTFOORT • Per abuis stond vorige week in Het Kontakt Zenderstreeknieuws dat de Montfoortse raad unaniem had ingestemd met dertig parkeerplekken aan de Julianalaan. Het onderwerp wordt echter pas op maandagavond 24 april door de raad tijdens de raadsvergadering behandeld. 

Wel hebben verschillende partijen tijdens de commissievergadering al positief gereageerd op het plan. De stemming volgt dus later.