• De etalage van Kringloopwinkel Mont Fortis.
• De etalage van Kringloopwinkel Mont Fortis. Foto: HHG Montfoort

Kringloopwinkel Mont Fortis in Montfoort binnenkort open

Algemeen

MONTFOORT • De etalage van de voormalige winkel van Dolderman is al enig tijd ingericht. Door de ramen is ook binnen al het nodige te zien, maar zaterdag 28 januari zal Kringloopwinkel Mont Fortis haar deuren aan de Keizerstraat 17 in Montfoort voor het eerst openen voor het publiek. 

De werkgroep kringloop van de Hersteld Hervormde Gemeente Montfoort heeft in de achterliggende maanden nagedacht en uitvoering gegeven aan het openen van een kringloopwinkel in Montfoort. ‘’Deze was er nog niet in Montfoort en we denken dat we hiermee zeker in een behoefte zullen voorzien. Zeker in deze tijd waarin boodschappen en andere producten steeds duurder worden is het mooi om wat voor elkaar te betekenen. Ook in het kader van rentmeesterschap en duurzaamheid vinden we het belangrijk om goede spullen een tweede kans te geven’’, zegt één van de werkgroepsleden.

Samen met een enthousiast team van vrijwilligers hoopt de werkgroep van Kringloopwinkel Mont Fortis in de voormalige winkel van Dolderman een succes te maken.

 Wethouder Duurzaamheid Wim van Wikselaar zal de kringloopwinkel zaterdag 28 januari feestelijk openen, waarna het winkelend publiek op zoek kan gaan naar tweedehands pareltjes.