WNC degradeert naar eerste klasse

DELFT • WNC heeft het maar één seizoen volgehouden in de vierde divisie. In de nacompetitie werd met 3-2 verloren van Wippolder.

De Waardenburgers kwamen al vroeg op een 2-0 achterstand, maar nog voor rust kwam WNC weer op gelijke hoogte door doelpunten van Kay van De Boogaard en Mirel Ibrahimovic.
In de 65ste scoorde Wippolder 3-2. WNC probeerde de gelijkmaker te forceren, maar verder dan twee kansjes kwam men niet. Tot overmaat van ramp raakte de ploeg ook nog twee spelers kwijt. Sonny Kranenburg moest met een gat in zijnhoofd naar het ziekenhuis en Ibrahimovic viel tien minuten na rust geblesseerd uit.
Trainer Cor Prein; “Dat is typerend voor dit seizoen. We hebben al een smalle selectie en telkens vielen er spelers met een blessure uit.”

Herovina blijft vierdeklasser

TILBURG • Herovina verloor in blessuretijd van Merlijn. De studentenclub uit Tilburg won met 2-1. Door deze uitslag mist Herovina promotie en speelt men volgend jaar weer vierde klasse.

Wilfred van Maaren zette Herovina in de 20ste minnut op een 0-1 voorsprong.. In 60ste minuut scoorde Merlijn 1-1. Langzaam vloeiden de krachten weg bij Herovina. Uiteindelijk scoorde Merlijn in blessuretijd de winnende.

Trainer Marcel de Groot baalde van het resultaat, maar kan tevreden terugkijken op dit seizoen. "Enkele spelers waren vandaag niet fit. Dat is ook het euvel van dit seizoen. Te vaak hebben we last gehad van blessures. Dat hopen wel volgend jaar op te vangen. Maar uiteindelijk mogen we trots zijn op onze prestaties.”