MVV'58 speelt gelijk tegen GVV'63

meteren • MVV’58 heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld tegen GVV’63. "De wedstrijd had een erg rommelig begin, we moesten op een ander veld warmlopen omdat er op het wedstrijdveld nog een ander duel bezig was. Daarnaast waren ze bij Gameren aanvankelijk ook de shirts vergeten’’, blikt assistent-trainer Jacco Gils terug op de wedstrijd.

Aan het begin van de wedstrijd was de thuisploeg bovenliggend. Naarmate de wedstrijd vorderde nam GVV’63 het initiatief over. Silvio Lafranceschina viel vervolgens uit bij de thuisploeg met een heftige blessure, dit hielp GVV’63 nog meer in het zadel. Rond de dertigste minuut kwamen de bezoekers op 0-1,  tevens de ruststand.

Na de pauze ging MVV’58 vol op de aanval spelen en in de zeventigste minuut kreeg de ploeg van Van Gils een strafschop toegekend.

Morris van den Brink schoot deze raak waarna de wedstrijd doodbloedde, beide teams hoefden niet meer met het oog op de andere velden.

MVV'58 is tiende geëindigd en speelt komende weken competitie voor lijfsbehoud in de derde klasse.