WNC kan niet stunten tegen Kloetinge

kloetinge • WNC heeft zaterdag met 7-1 verloren van kampioen Kloetinge in de vierde divisie.

"In de eerste helft speelden wij absoluut niet slechter dan Kloetinge en kwamen we goed mee, dit veranderde echter na de 3-1 en 4-1. Toen brak er iets bij ons en zijn wij vooral de schade gaan beperken, om een grotere nederlaag te voorkomen’’, aldus WNC-trainer Cor Prein.

De bezoekers begonnen dramatisch aan het duel, binnen tien seconden stond het al 1-0 voor de thuisploeg. Mirel Ibrahimovic trok vervolgens de stand weer gelijk met een treffer voor WNC. De bezoekers haalden echter niet de pauze zonder verdere schade, vlak voor rust werd het namelijk nog 2-1.

Na de pauze werd het  al snel 3-1 en 4-1 voor Kloetinge. Deze snelle treffers deden WNC definitief de das om, en de bezoekers probeerden hierna de schade te beperken. Dubbele cijfers werden voorkomen en uiteindelijk liep de thuisploeg nog verder uit naar een 7-1-voorsprong.

Door de nederlaag speelt WNC komende weken nacompetitie voor lijfsbehoud. Aanstaande zaterdag gaan de Waardenburgers naar Delft en voetballen ze tegen de huidige eersteklasser Wippolder.