GVV laat Unitas werken

geldermalsen • GVV heeft zaterdag met 0-4 verloren van kampioenskandidaat Unitas (zaterdag). "We misten negen man van de eigen selectie, maar hebben Unitas desalniettemin goed partij gegeven. We hebben het seizoen zo goed afgesloten’’, blikt  GVV-trainer Freek Wittenrood terug op de wedstrijd.

Vanaf het begin van de wedstrijd had de thuisploeg een muur opgetrokken om de mogelijke kampioen het zo lastig mogelijk te maken. In de eerste helft vonden de bezoekers uiteindelijk maar één gaatje. Tegen het einde van de wedstrijd moest GVV het vooral conditioneel afleggen, en zo werd het nog 0-4 voor Unitas, dat de titel naar Groot-Ammers zag gaan.

Beesd verliest laatste wedstrijd voor fusie

noordeloos • Beesd heeft zaterdag met 4-3 verloren van SV Noordeloos. "Een mooi lichtpuntje vandaag was het basisdebuut van Lars van den Broek'', aldus Beesd-trainer Ben Frehe.
Binnen tien minuten stond het al 1-0 voor de thuisploeg. Nick van der Burg maakte via een penalty snel gelijk. Vlak voor rust maakte Van der Burg ook de 1-2 voor Beesd. Na de pauze kwam Noordeloos al snel langszij. Van der Burg maakte zijn hattrick compleet waardoor het weer 2-3 stond. Via een strafschop kwam Noordeloos op 3-3 en vlak voor tijd werd het ook nog 4-3.