Tricht pakt laatste periodetitel en speelt nacompetitie

alem • Tricht heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld tegen GJS en is daardoor zeker van nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. "Door het puntje tegen GJS pakken wij ook nog de laatste periodetitel”, aldus Tricht-leider Marcel Stam.

In de eerste helft was de thuisploeg iets beter dan Tricht. Desalniettemin waren de bezoekers zeker niet kansloos. Bij het rustsignaal waren de ploegen nog altijd in evenwicht.

Na de pauze zette Tricht wat meer aan en kreeg het in de 52ste minuut een strafschop. De inzet van Tim van Dijken werd echter gestopt waardoor het 0-0 bleef. Niet veel later werd het via Joran Smit wel 0-1. Acht minuten voor tijd werd het nog 1-1, waarna de wedstrijd langzaam doodbloedde.

Haaften verliest in Eethen en begint strijd om lijfsbehoud uit bij Everstein

eethen • Haaften heeft zaterdag met 3-1 verloren van GDC in Eethen. "Een wedstrijd met weinig kansen, maar wel met leuk voetbal aan beide kanten”, blikte Haaften trainer Eelke Oomkens terug op de wedstrijd.

Jordy Perdon opende al snel de score voor de bezoekers. Haaften doelman Lars Tertoolen stopte kort daarop een strafschop van de thuisploeg. Rond de dertigste minuut kwam GDC alsnog langszij.

Na de pauze waren er kansen voor beide partijen. Rond de zestigste minuut kwam GDC op 2-1. Dit resulteerde in een alles-of-niets spel van Haaften. De thuisploeg maakte hier gebruik van en kwam nog op 3-1.

SVS’65 verslaat Rhelico in doelpuntenfestijn

spijk • SVS’65 heeft zaterdag met 8-3 gewonnen van Rhelico. "Onze laatste wedstrijd in het oranje-blauw, ik heb genoten want het had ook 8-8 kunnen zijn geweest’’, aldus Rhelico-trainer Adrie van Steijn.

"Een mooie afsluiter, dit seizoen hebben we de meeste punten behaald in tien jaar tijd’’, blikte SVS’65-trainer Menno Beusekamp terug op de wedstrijd.

Voor het rustsignaal maakte Fitim Meha twee treffers namens SVS’65. Ferry van Asch was echter ook een keer trefzeker voor Rhelico.

Na de rust werd het snel 3-1 en 4-1 door Willem Looijen. De bezoekers kwamen vervolgens terug tot 4-2 via Olof Schiltmans, met zijn 150ste treffer voor Rhelico. Meha maakte hierna zijn hattrick compleet en zorgde voor de 5-2. Berat Sengul maakte daarna de 6-2, en Looijen de 7-2. Van Asch zorgde nog voor de 7-3, maar het laatste woord was aan  SVS’65. Stef Philip maakte de 8-3.