• Asperen - Herovina (3-2).
• Asperen - Herovina (3-2). Foto: Ab Donker

Herovina haalt ondanks verlies nacompetitie

ASPEREN • Ondanks een 3-2 nederlaag tegen Asperen heeft Herovina zaterdag de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse gehaald.

,,Het moet een stap beter als we een kans willen maken om te promoveren’’, blikte Herovina-trainer Marcel de Groot terug op het duel. ,,We sluiten het seizoen zo mooi af’’, aldus Asperen-trainer Jeffrey Klein.

Asperen begon sterk aan de wedstrijd. Cas Coenen maakte al binnen 15 minuten de 1-0 voor de thuisploeg. Tareq Ibrahim verdubbelde een kwartier later de voorsprong voor de thuisploeg. Herovina kwam hierna echter terug in de wedstrijd. Kevin Steenbruggen maakte namelijk de 2-1 en voor het rustsignaal maakte Rick de Joode de gelijkmaker.

In de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en het winnende doelpunt kon beide kanten op vallen. Ibrahim maakte uiteindelijk de winnende 3-2 en zorgde er zo voor dat de drie punten in Asperen bleven.

Ondanks de nederlaag behoudt Herovina de vierde plaats en speelt het komende weken nacompetitie voor promotie.