Herovina doet zijn plicht en wint van GVV

herwijnen • Herovina heeft alles nog in de hand om de nacompetitie te halen. Na de 10-0 overwinning van vorige week werd ditmaal GVV met 7-0 van de mat geveegd.

In de twaalfde minuut kwam de thuisclub al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jesse van Vliet. Drie minuten later scoorde Van Vliet zijn tweede. In de twintigste minuut deed Kevin Steenbrugge zijn duit in het zakje door 3-0 te scoren. Wilfred van Maren maakte voor rust 4-0.
In de tweede helft maakte Van Vliet in de 53e minuut zijn derde en Van Maaren in de 82e zijn tweede. Kevin Steenbruggen bepaalde twee minuten voor tijd de eindstand op 7-0.

Geen keeper

Trainer van GVV Freek Wittenrood, moest weer met een bijeengesprokkeld elftal op pad. “Ik had geen keeper en de helft van mijn elftal speelt normaal gesproken in het tweede. Uiteindelijk hebben ze het goed gedaan en is het bij 7-0 gebleven.”

Hele kluif

Marcel de Groot, trainer van Herovina, is al met de volgende wedstrijd bezig. "We moeten de laatste wedstrijd van Asperen winnen. Dat wordt nog een hele kluif. Maar bij een goed resultaat sluiten we dit seizoen mooi af met spelen van de nacompetitie.”