Ruime overwinning van MVV’58

andel • MVV’58 won met maar liefst 0-5 van Sparta’30. De ploeg uit Meteren schiet niet veel op met deze overwinning. MVV’58 staat nog steeds elfde.

MVV’58 was heer en meester in Andel. In de 28e minuut tikte Twan de Kock de 0-1 binnen na een mooie combinatie tussen Morris van der Brink en Robin Jager. In de tweede helft maakte Van der Brink zelf de 2-0. De jonge Maurice Kaasjager tekende voor de 3-0. Robin Jager scoorde nog twee keer en maakte de vijf vol.
MVV’58 tankt door deze uitslag vertrouwen in de komende periode. Assistent-trainer Jacco van Gils: “Alles viel goed vandaag. Misschien had de uitslag nog wel ruimer kunnen zijn. Volgende week tegen GVV’63 gaan we er vol voor. Het scheelt wel of je tiende of elfde wordt. Wanneer we tiende worden zijn we de eerste ronde vrij in de nacompetitie.”

Bloedeloze 1-1 voor Haaften

haaften • Op een slecht veld was goed voetbal niet mogelijk. Zowel Haaften als ONI bakte er nauwelijks iets van. Uiteindelijk scoorden beide ploegen één keer.

ONI kwam in de 55e minuut op voorsprong. Kevin van de Velde maakte tien minuten voor tijd van de stip de gelijkmaker.

Trainer Eelke Oomkens is duidelijk. “We hebben er hard voor gewerkt, maar goed voetbal was niet mogelijk op dit veld. We snakken naar een kunstgrasveld.” In de zomerstop wordt er een nieuw kunstgrasveld aangelegd in Haaften. De laatste wedstrijd speelt Haaften tegen GDC dat hoogstwaarschijnlijk het kampioenschap dit weekend door de vingers heeft laten glippen.

Rhelico speelt gelijk tegen SV Noordeloos

rumpt • Rhelico heeft de laatste wedstrijd op sportpark Boutenstein met 1-1 gelijk gespeeld tegen SV Noordeloos.

Aan het einde van de wedstrijd kwam verdediger Bas van Rijnsbergen ongelukkig ten val en moest per ambulance worden vervoerd naar het ziekenhuis. Inmiddels gaat het weer beter met Van Rijnsbergen en moet hij rust houden. In de eerste helft kwam Rhelico op achterstand. Na rust scoorde Nathan van Os uit een vrije trap de gelijkmaker. Hierna ging de thuisclub op jacht naar de overwinning, maar het bleef 1-1.

Asperen verliest op bezoek bij Peursum

giessenburg • Asperen verloor op bezoek bij Peursum. De Aspenaren gingen met 3-1 onderuit.

Asperen-trainer Jeffrey Kleijn zag wel verbetering bij zijn ploeg ten opzichte van de afgelopen weken. “De eerste helft waren we de betere ploeg, maar kort voor rust kregen we een goal tegen. Na de rust kregen we al snel nog een goal tegen. Voetballend waren we nog steeds zeker niet minder, maar we zitten nog in een moeilijk fase. Toch ben ik trots op hoe we hebben gespeeld.”