Heukelum krijgt te weinig

wijk en aalburg • Heukelum heeft vanmiddag een dure nederlaag geleden in de strijd om lijfsbehoud. Bij Wilhelmina’26 werd er met 2-1 verloren. Daarmee kregen de bezoekers te weinig.

Redouan Berghout zette Heukelum nog wel op 0-1 en liet daarna een kans op de 0-2 onbenut. Kort voor rust kwam Wilhelmina op gelijke hoogte middels een droge schuiver. In de tweede helft gaf Heukelum weinig weg, maar creëerden de Krakelingen zelf ook weinig kansen. Heukelum-trainer Jerome Ceton: “Vervolgens werd Benjamin Meijdam uit de wedstrijd geschopt, waardoor bij ons de creativiteit verdween. Dit werd bestraft met slechts geel, maar toen moest het meest bizarre nog komen.” 

Ceton doelt op de winnende goal van de thuisploeg. “Hun speler scoorde met de hand, maar alleen de scheidsrechter ziet dat niet. Daarna verloor hij volledig de controle, waardoor mijn spelers de nodige schoppen kregen te verwerken. Ze hadden dan ook nog een rode kaart kunnen krijgen. Een punt was terecht geweest, maar we staan met legen handen.”


Vuren verliest laatste wedstrijd

dongen • Het gedegradeerde Vuren verloor zijn laatste wedstrijd tegen Dongen met 5-1. Volgende week is Vuren vrij.

In de eerste helft kwam Vuren op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Brent Paul. Dit was ook de ruststand. 

Na rust had Vuren nog enkele grote kansen om de voorsprong uit te breiden. Maar toen Dongen gelijk maakte ging de geest uit de fles bij de gasten en scoorde Dongen nog vier keer.