Rectificatie: De Morgenster doet niet mee

geldermalsen • In de editie van dinsdag 16 mei van Het Kontakt West Betuwe stond per abuis vermeld dat basisschool De Morgenster in Geldermalsen mee doet in de race voor een ANWB Verkeersplein. De directie van De Morgenster heeft bij de redactie gemeld dat deze informatie onjuist is. De school doet niet mee aan deze verkiezing. In het bericht stond ook dat het een speciale school is en dat leerlingen naar Nijmegen en Wijchen moeten voor vervolgonderwijs. Dit klopt niet. De Morgenster is niet een speciale school. De directie vermoedt dat de ANWB scholen met elkaar verwisseld heeft en dat de informatie daardoor onjuist bij de redactie terecht is gekomen.


Woningoverval Herwijnen

herwijnen • In de Zworrelstraat in Herwijnen is vorige week een woning overvallen. De bewoner van het huis, een alleenstaande oudere man, is nagekeken in de ambulance. Hij raakte niet gewond. 

De politie gaat op dit moment uit van drie verdachten. In ieder geval twee van de drie verdachten waren in het zwart gekleed en droegen een bivakmuts. Het is onbekend wie die verdachten zijn. Mensen die informatie of beelden hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Informatie kan gedeeld worden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.