MVV'58 houdt het onnodig spannend

meteren • MVV’58 had zaterdag een flink aantal kansen tegen SV Capelle om met een grotere uitslag te winnen, uiteindelijk bleef het bij een magere 1-0. "Wij hadden de wedstrijd veel eerder moeten beslissen, het bleef billenknijpen tot het eind’’, aldus assistent-trainer Jacco van Gils.

In de eerste helft lieten de bezoekers de bal voornamelijk bij MVV’58. De thuisploeg maakte hier gretig gebruik van en kreeg onder andere kansen via Jean-Luc van Mourik, Amine Tannaoui en Morris van den Brink. Uiteindelijk kwam geen van allen tot scoren en stond het bij het rustsignaal nog altijd 0-0.

Meteen aan het begin van de tweede helft maakte de ingewisselde Maurice Kaasjager de verlossende 1-0 voor de thuisploeg. Onder andere Jacco de Leeuw had vervolgens nog een flinke kans op de 2-0, maar die viel niet.

Plek tien

Doordat concurrent Haaften niet verder kwam dan een gelijkspel bij Vuren houdt MVV’58 zicht op plek tien in de 3e klasse E. Volgende week speelt de formatie van Van Gils uit tegen Sparta’30, de huidige nummer vier, in Andel.