Herovina veegt Leerdam Sport’55 van de mat

leerdam • Herovina heeft een makkelijke zaterdagmiddag beleefd tegen Leerdam Sport’55. Na het laatste fluitsignaal stond het 0-10 voor de bezoekers. "Zij deden hun best, maar wij waren gewoon beter’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

Al binnen elf minuten stond het 0-2 voor Herovina door doelpunten van Rick de Joode en Wilfred van Maaren. "Hiermee was de wedstrijd eigenlijk al beslist en omdat het doelsaldo wellicht belangrijk gaat worden aan het einde van het seizoen gingen wij door met doelpunten maken.’’ Vervolgens scoorden Jesse van Vliet (4x), Marthijn Hobo, Van Maaren (2x) en Rick Bakker nog voor de bezoekers waardoor de uitslag in de dubbele cijfers liep.
Herovina ligt door de ruime zege op koers voor plaatsing voor de nacompetitie om promotie.

Gehavend SVS’65 heeft weinig in te brengen

noordeloos • SVS’65 heeft zaterdag met 5-1 verloren van SV Noordeloos.

"Het seizoen gaat zoals een nachtkaars uit, we misten vandaag ook een flink aantal mensen maar we moeten het doen met de jongens die er zijn’’, blikte SVS’65-trainer Menno Beusekamp terug op de wedstrijd. De thuisploeg kwam al snel op 1-0 na een strafschop. Voor het rustsignaal werd het ook nog 2-0 voor SV Noordeloos. Na de pauze kwam de thuisploeg ook op 3-0. De bezoekers deden hierna echter wat terug via Berat Sengul. Dit was het enige wapenfeit voor SVS’65, want SV Noordeloos liep nog uit naar 4-1 en 5-1.

GVV moet  het hoofd buigen voor Peursum

geldermalsen • GVV heeft zaterdag met 0-4 verloren van Peursum. "We hebben de hele wedstrijd goed in de organisatie gestaan en bleven werken tot het einde van het duel ondanks de tegendoelpunten’’, blikte GVV-trainer Freek Wittenrood terug op de wedstrijd.

Het eerste halfuur gaf GVV, met het mooie resultaat tegen Groot-Ammers nog vers in het geheugen, weinig kansen weg. Hierna vielen echter de 0-1 en 0-2 in korte tijd achter elkaar, maar tot het rustsignaal bleef het daarbij. Na de pauze bleven de Geldermalsenaren weerstand bieden aan het sterkere Peursum. De schade bleef uiteindelijk beperkt tot 0-4 na negentig minuten voetbal.

Beesd haalt niet zijn niveau

lexmond • Beesd verloor de wedstrijd om des keizersbaard tegen Lekvogels terecht met 1-0.

Beesd begon sterk maar halverwege de eerste helft kwam Lekvogels op voorsprong. In de tweede helft raakte de thuisclub een aantal keren het houtwerk. Jens Kroeze schoot namens Beesd op de paal.