Tricht doet kampioen Papendrecht pijn

papendrecht • Tricht heeft zaterdag overtuigend gewonnen van het reeds kampioen geworden VV Papendrecht. "Vooral in de eerste helft was Papendrecht kansloos en waren wij overheersend", aldus Tricht-leider Marcel Stam.

Al binnen vier minuten was het raak voor de bezoekers, Joran Smit maakte de 0-1. In de twintigste minuut verdubbelde Tim van Dijken de voorsprong voor Tricht. René van Soelen deed, tegen het einde van de eerste helft, ook nog een duit in het zakje.
Na de pauze zorgde Tim van Dijken voor de 0-4, hij maakte hiermee zijn dertigste treffer dit seizoen. Tegen het einde van de wedstrijd deed Papendrecht nog wel iets terug. Tricht blijft hiermee in de race in de strijd om de derde periode.


Heukelum komt voor, maar verliest ruim bij EBOH

dordrecht • Heukelum heeft op bezoek bij EBOH een ruime nederlaag geleden. In Dordrecht zette Benjamin Meijdam de bezoekers nog op voorsprong, maar de ploeg verloor uiteindelijk met 6-1.

"Ik kan niet anders zeggen dan dat het een zeer terechte nederlaag was vandaag”, was Heukelum-trainer Jerome Ceton realistisch. "We kregen vroeg in de wedstrijd een cadeautje, maar eigenlijk hebben we verder alleen maar achter de bal aangelopen. Ik begreep van hun dat dit wel één van hun betere wedstrijden van het seizoen was, maar wij konden daar ook maar weinig tegenover zetten. Gelukkig wint de concurrentie ook niet. Tegen Wilhelmina'26 en Streefkerk zullen we nog wel minimaal een keer moeten winnen om de nacompetitie te halen.”