• House of Meeting in Roemenië.
• House of Meeting in Roemenië. Foto: Aangeleverd

Missiereis: van Asperen naar Roemenië

Nieuws

ASPEREN • Met een klein team hoopt Huisgemeente House of Meeting uit Asperen van 23-30 mei naar Roemenië te gaan, om daar te dienen, evangelisatie werk te doen, te verbinden, kinderprogramma’s uit te voeren, meetings en nog veel meer te houden. Ook wordt meegebouwd aan een kerk.

‘Door geloof zelfvoorzienend geworden’

“In het gebied waar de kerk gebouwd gaat worden zijn veel mensen, maar zeker ook veel jongeren tot geloof aan het komen. Alleen een ruimte om verder te kunnen in dit dorpje ontbreekt. Wij geloven in God’ s voorziening en deze mensen zijn een voorbeeld voor ons. Het zijn Roma-dorpen die vanuit armoede komen en door het geloof zelfvoorzienend zijn geworden, en waar zelfs geen sprake meer is van echte armoede”, vertelt Everdina Sleeuwenhoek. 

Alleen materiaal moet betaald worden

“We hebben 5000 euro nodig voor het storten van de fundering, op dit moment hebben we 2000 euro binnengehaald.  We zijn blij met elke euro die nu nog binnenkomt.  Met financiële hulp kan er een start gemaakt worden de fundering van het nieuwe gebouw, een multifunctioneel gebouw, waarin ook de jeugd een belangrijk onderdeel is.” De kerk daar heeft alles wat nodig is voor de bouw, van elektricien tot schilder in eigen bezit, alleen het materiaal moet betaald worden. 

Helpen

Uw gift is meer dan welkom : Rabo NL78 RABO 0304006254 tnv Stichting HeartView For You t.a.v. Missie Trip Roemenie of via de website: www.heartviewforyou.nl


• Tussenstand van opgehaald geld. - Aangeleverd