Uitnodiging sponsors voor jeugdplan

meteren • Enkele jaren geleden hebben enkele trouwe sponsoren van MVV'58 de handen ineen geslagen. Er is een jeugdplan opgesteld waarbij zij, door het beschikbaar stellen van een jaarlijks bedrag aan sponsoring, tot doel hebben om de jeugd van MVV'58 naar een hoger niveau te tillen. 

Inmiddels hebben steeds meer sponsoren zich gemeld om dit plan te ondersteunen.  Er worden met behulp van dit jeugdplan bijvoorbeeld aan de jeugd techniektrainingen gegeven door de samenwerking met Robinson Football Academy . Deze samenwerking is onlangs met 2 jaar verlengd. Ryan Robinson verzorgt deze techniektrainingen op de woensdagmiddag. In de nieuwe samenwerking is tevens afgesproken dat Robinson Football Academy ook een programma gaat verzorgen voor alle jeugdtrainers van MVV'58. Zodat zij hun trainingsvaardigheden verder kunnen verbeteren. Zo zal er iedere maand een "train de trainer” programma komen.
Benieuwd na het jeugdplan van MVV'58 als sponsor of jeugdtrainer? Kom naar de informatieavond op vrijdag 19 mei. Om 19:30 zal de Technische commissie en Ryan Robinson uitleg geven over het "train de trainer” programma en het jeugdplan.

Op deze avond wil MVV'58 ook graag (potentiële) sponsoren uitnodigen die geïnteresseerd zijn om ook hun steentje bij te dragen aan het Jeugdplan om zelf te horen wat er (onder andere) met het beschikbaar gestelde bedrag aan het Jeugdplan wordt gedaan. Aanmelden kan door een mail te sturen naar tc@mvv58.nl