• Foto van eerdere wedstrijd van WNC (archief).
• Foto van eerdere wedstrijd van WNC (archief). Foto: Archieffoto Jeroen de Bruijn.

WNC verliest en nadert de degradatiestreep

gouda • WNC verspeelde twee keer voorsprong tegen Jodan Boys. Uiteindelijk scoorde de thuisclub twee keer in blessuretijd en werd het 4-2. Door deze nederlaag zakt WNC naar een twaalfde plaats en heeft de club drie punten meer dan Spijkenisse en SC Feyenoord. De nummers dertien en veertien spelen nacompetitie om lijfsbehoud in de vierde divisie. In de eerste helft waren er nauwelijks kansen. Toch kwamen de Waardenburgers op voorsprong door een doelpunt van Mirel Ibrahimovic. Maar kort daarna maakte Jodan Boys de gelijkmaker. In de tweede helft scoorde Ibrahimovic na een mooie actie van talent Niels de Kock. Ook hier kon WNC niet lang genieten. Jodan Boys maakte 2-2. Hierna werd de thuisclub sterker. In de 93e minuut kwam Jodan Boys op voorsprong en drie minuten later viel de 4-2. Trainer Cor Prein: "We kwamen twee keer op voorsprong, maar zij scoorden te snel tegen." (foto is niet van deze wedstrijd)