Vrijwilligersacademie: canva

Vrijwilligers in West Betuwe kunnen op dinsdag 13 juni gratis de cursus 'ontwerp je eigen promotiemateriaal in Canva' volgen. Een flyer, een poster en/of een leuke Instagram- of Facebookpost maken was nog nooit zo simpel! 

Tijdens deze training ga je op jouw niveau aan de slag met Canva. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met ontwerpen of het programma Canva is de cursus zeker wat voor jou. Canva is een gratis ontwerpprogramma waarmee je in een handomdraai de mooiste ontwerpen maakt. Je kunt gebruikmaken van kant en klare sjablonen, maar ook helemaal zelf aan de slag. 

Bedenk van tevoren wat jij voor jouw vereniging, club of initiatief zou willen leren.  Het is handig als je je eigen laptop meeneemt: zo kan je meteen aan de slag en kunnen wij je direct aanwijzingen en tips geven.

De cursus is gratis en vindt plaats in de Pluk in Geldermalsen van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan online via welzijnwestbetuwe.nl/canva. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een handig stappenplan en zit je boordevol inspiratie!

Liever een andere cursus? Neem eens een kijkje op welzijnwestbetuwe.nl/vrijwilligersacademie. Er staat nog heel veel op het programma, zoals een cursus gezonde hapjes maken met Speedybites (14 juni), 'iedereen doet mee' (20 en 27 juni) en diverse masterclasses met als thema 'zet in beweging' (september en oktober). De cursussen zijn gratis.