• Bridgeclub Geldermalsen.
• Bridgeclub Geldermalsen. Foto: Aangeleverd

Jaarlijkse fietsdrive

geldermalsen • Bridgeclub Geldermalsen hield de jaarlijkse fietsdrive. Veertig deelnemers fietsten via Meteren, Ophemert, Est naar het dorpshuis in Tricht. Op de genoemde locaties werden steeds twee ronden bridge gespeeld. Ondanks het wisselende weer, was het een zeer geslaagde dag. Voor de winnaars, maar ook voor de andere deelnemers, waren een flink aantal prijzen beschikbaar.


Veel belangstelling 

asperen • Traditiegetrouw organiseert muziekvereniging Ad Astra uit Asperen op de zaterdag na Hemelvaartsdag een rommel-/jaarmarkt in Asperen. Dit jaar is er weer meer belangstelling om een plekje te bemachtigen op de markt die van 09.00 - 16.00 uur wordt gehouden in het Bos en de Vrouwe van Elburgstraat. Door de uitbreiding  zijn er extra plaatsen beschikbaar en kunnen handelaren en particulieren die een plaats op de markt wensen nog een last minute inschrijving doen. Een mailtje naar  jaarmarkt@adastra-asperen.eu  is voldoende om informatie te verkrijgen omtrent deelname. Standplaatsen mogelijk vanaf 25 euro.


Koningsmarkt Tuil

tuil • Op Koningsdag is in Tuil een markt. De markt begin op 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Er zijn diverse ondernemers die hun spullen te koop aanbieden. Ook voor de kinderen zijn er activiteiten. De optocht van versierde fietsen, skelters start om 13.00 uur. Muzikale omlijsting is van 'Bekaant Goed'. Opbrengst voor het onderhoud van de kerk.