Volle buit Heukelum in degradatiekraker

woudrichem • Heukelum haalde overtuigend uit met 2-4 tegen Woudrichem. De thuisclub had geen verweer in de degradatiekraker.

Trainer Jerome Ceton van Heukelum kon met de 2-4 winst opgelucht stoom afblazen.

“Wij leven van wedstrijd tot wedstrijd. We zijn een beetje van onze eigen kracht uitgegaan en hebben ons niet aangepast. We hebben nu nog vier wedstrijden te gaan. Direct handhaven zal heel lastig zijn, maar we gaan er nu voor om de ploegen die het dichtst bij ons staan in te halen.”
Woudrichem kwam binnen vijf minuten op 1-0. Maar na een kwartier had Heukelum de schade al gerepareerd. Een inzet van Benjamin Meijdam werd gestopt door de keeper, maar in de rebound scoorde Menno Dekker. Na een half kopte Dekker de 1-2 binnen.

Na de rust bleef Heukelum ook de bovenliggende partij. Binnen vier minuten was het kappen en schieten voor Tim Schwebke met de 1-3. Woudrichem scoorde een kwartier voor tijd 2-3, maar Menno Dekker gooide tien minuten voor tijd de wedstrijd op slot met zijn derde treffer (2-4).