Vuren – GVV’63 (2-4)
Vuren – GVV’63 (2-4) Foto: Jeroen de Bruin

Vuren degradeert na nederlaag tegen GVV’63

VUREN • De kogel is door de kerk. Vuren speelt volgend seizoen in de vierde klasse. De club verloor met 2-4 van GVV’63. Hierdoor is degradatie een feit.

De wedstrijd van Vuren tegen GVV’63 had twee gezichten. In de eerste helft was de ploeg uit Gameren veel beter en scoorde vier keer. Na wat omzettingen in de rust kwam Vuren goed terug. Ryan van Wijk scoorde en via een eigen doelpunt van GVV’63 werd het 2-4.
Vuren had hierna nog meerdere kansen om langszij te komen. De keeper van GVV’63 had eigenlijk rood moeten krijgen toen hij net buiten het strafschopgebied Brent Paul vastpakte bij een één tegen één situatie. Maar ook de scheidsrechter werkte niet mee.
Trainer Rick Kolff was flink ziek van de degradatie. “Je ziet het aankomen, maar uiteindelijk wil je deze club zo niet verlaten.”