MVV’58 stuit op de keeper van Sleeuwijk

meteren • MVV’58 verloor onterecht met 0-1 van Sleeuwijk en had minimaal een puntje verdiend. In het laatste kwartier was MVV’58 dicht bij de gelijkmaker, maar Sleeuwijk-keeper Corné Dekker hield Sleeuwijk met drie weergaloze reddingen op de been. Omdat de concurrentie wel punten pakte, wordt het moeilijk voor Meterense formatie om de nacompetitie te ontlopen.

Sleeuwijk kwam op slag van rust op voorsprong door een fout in de verdediging. In de tweede helft was MVV’58 de bovenliggende partij. In de slotfase stuitte vooral Morris van de Brink op keeper Corné Dekker. Dekker pareerde twee vrije trappen en een schot.

MVV’58-trainer Frans van Wijk was realistisch, maar baalde van de uitslag. “Sleeuwijk is een goede derdeklasser. We hebben ze goed tegenstand gegeven. In de eerste helft gaven we te veel ruimte weg en kwamen ze op voorsprong door een fout van ons. In de tweede helft voerden we door de wissels de druk op. Helaas stond de keeper in de weg. Ik kan mijn ploeg niets verwijten.”

SVS’65 heeft een off-day

lexmond • Op een moeilijk bespeelbaar veld verloor SVS’65 met 2-1 van Lekvogels.

SVS'65 kwam er niet aan te pas en liep vanaf het begin achter de feiten aan. In de rust stond het al 2-0 voor de thuisclub. In de tachtigste minuut streepte een gefrustreerde Fitim Meha de bal in de kruising. Maar SVS'65 kwam niet verder dan 2-1. Een teleurgestelde trainer Menno Beusekamp was berustend. "Ik kan niemand noemen bij ons die een voldoende heeft gehaald. Je hebt er in een seizoen zo'n wedstrijd bij waarbij niets lukt. Dat was vandaag.”