Vrijwilligerswerk bij de FNV

culemborg • De FNV wil alle leden zo goed mogelijk helpen bij alle vragen die zij hebben over werk en inkomen. Dat kunnen ze niet zonder de hulp van vrijwilligers. 

Belangstellende die een dienstverlenende instelling hebben, die goed kunnen samenwerken en die graag verder willen ontwikkelen op het gebied van werk en inkomen of de belastingservice? zijn welkom om actief te worden als vakbondsvrijwilliger bij de FNV. Dit kan bij spreekuurlocatie Culemborg of Rivierenland Oost en Rivierenland Zuid, locatie vakbondshuis Tiel. Er zijn diverse soorten vrijwilligerswerk.

Consulent

Er worden bijvoorbeeld vrijwilligers gezocht die zich willen inzetten als consulent Werk en Inkomen en als vrijwilliger voor de Belastingservice op de Spreekuurlocatie Culemborg of Rivierenland Oost en Rivierenland Zuid, locatie vakbondshuis Tiel. Kijk op de website voor meer informatie: www.fnv.nl/vrijwilligers.


'Regierol provincie bij steun veerponten'

regio • De Veerpontencoalitie waardeert de visie van VNG Gelderland op de waarde, en het belang van ponten zoals begin maart werd uitgezet in het rapport 'Perspectief voor de veren'. Ook deelt men het besef van urgentie om nu met spoed tot een oplossing te komen voor het verdwijnen van het Verenfonds. Het VNG Gelderland rapport komt met een aantal aanbevelingen om veren overeind te houden.