ParticiPeer 2.0 voor jouw club?

Zijn er actieve, leuke jongeren bij jullie op de club of vereniging? Neem met een groep jongeren of een heel team deel aan ParticiPeer 2.0.
ParticiPeer is onderdeel van MDT kort en geeft jongeren richting en budget om ideeën om te zetten naar een concrete activiteit. Jongeren organiseren met elkaar een activiteit gericht op ontmoeten, ontwikkelen of een activiteit die positief invloed heeft op hun omgeving. Leuk en leerzaam voor jongeren en goed voor de club. Er is 1000,- euro budget beschikbaar voor de jongeren om hun plannen waar te maken.

Na de brainstorm en het verdelen van taken onder begeleiding van een coach van Welzijn West Betuwe gaan jongeren aan de slag met organisatie van de activiteit. Afhankelijk van de leeftijd is het fijn wanneer iemand van de club de jongeren ondersteunt. Is er geen coach of begeleider beschikbaar of hebben jullie extra ondersteuning nodig voor de uitvoering, dan kijkt Welzijn West Betuwe mee naar een passende oplossing.

Wat zijn de mogelijkheden? Enkele voorbeelden uit het verleden.... een clinic voor alle jeugd uit het dorp, een silent disco als afsluiting van het seizoen, jongeren die tuintjes van oudere inwoners van het dorp netjes maken, met een team pannenkoeken bakken voor senioren en een sponsorloop voor het goede doel. Wat gaan jullie doen?

Neem contact op met Sandra via sdekock@welzijnwestbetuwe.nl voor aanmelden en voorwaarden of check welzijnwestbetuwe.nl/participeer.