Kooijman verkoopt haar bergingsbedrijf

vuren • Kooijman Autogroep en Logicx Berging, dochteronderneming van de ANWB, hebben beide de overname van Kooijman Takel en Berging aangekondigd. Kooijman Takel en Berging is als bergingsbedrijf gespecialiseerd en actief in de regio Vianen en Vuren. 

Kooijman is een organisatie die veel respect heeft voor de branche van berging: "We begrijpen dat schaalvergroting de enige manier is om in de toekomst te blijven renderen en daarom dragen wij de afdeling berging een warm hart toe. Na het uittreden van Ton Kooijman hebben wij besloten om de afdeling berging te verkopen. Hierbij was het voor ons van groot belang dat de medewerkers terecht zouden komen bij een professionele organisatie die hen een stabiele toekomst kan bieden.Bij Logicx komen onze medewerkers terecht in een nog professionelere organisatie, waar zij hun expertise en ervaring kunnen inzetten om klanten nog beter van dienst te zijn."
Kooijman Autogroep is een vooraanstaande autodealer in Nederland en vertegenwoordigt de merken Kia en Toyota. Het bedrijf heeft tevens een uitgebreid aanbod aan Occasions. Met een team van ruim 300 medewerkers bedient Kooijman Autogroep een groot deel van de Personen- en Bedrijfswagenmarkt in Nederland. Kooijman Autogroep gaat zich na de verkoop van Kooijman Takel en Berging nog meer concentreren op de kernactiviteit van het bedrijf: de verkoop, onderhoud en reparatie van Kia, Toyota en Occasions. Door zich nog beter te focussen op de bedrijfsprocessen en goed te luisteren naar de klant, streeft Kooijman Autogroep naar een voortdurende verbetering van haar klanttevredenheid.