Rhelico komt terug en wint ruim van GVV

rumpt • Rhelico won uiteindelijk met 4-1 van de ploeg uit Geldermalsen. Maar daar zag het in de eerste helft niet naar uit. Met de rust was het 0-1. In de tweede helft maakte Rhelico korte metten met GVV en scoorde vier keer.

In een slechte eerste helft kregen beide ploegen nauwelijks kansen. Uiteindelijk was GVV het gelukkigst. Op slag van rust schoot Erwin Meering uit een spaarzame kans de 0-1 binnen. Na rust was Rhelico de bovenliggende partij. Rhelico liet de bal sneller rondgaan en GVV kon niet meer volgen. Niels Lobregt maakte de 1-1. Hij scoorde ook de 3-1 nadat Ferry van Asch voor de 2-1 had getekend. Uiteindelijk bepaalde Sander de Haar de eindstand op 4-1.

Rhelico trainer Adrie van Steijn was blij met deze overwinning. “De doelstelling was punten pakken. We hebben dik verdiend gewonnen. Uiteindelijk hebben we de tweede helft goed gevoetbald. Voor rust speelden we in een veel te laag tempo.” De trainer van GVV, Freek Wittenrood, hoopte in de eerste helft nog op een stunt. “We lieten Rhelico voetballen en uit een kans scoorden we 0-1. In de tweede helft werden de doelpunten makkelijk weggegeven.”