Vuren verliest van Sparta’30 en stevent af op rechtstreekse degradatie

andel • Op een lastig veld verloor Vuren met 2-0 van Sparta’30. Door dit verlies lijkt degradatie onontkoombaar.

Volgende week speelt Vuren thuis tegen GVV’63. Bij verlies valt het doek en is degradatie een feit.

In de eerste helft voetbalde Vuren goed mee. Toch kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong door een doelpunt met een buitenspelluchtje.

Na rust eenzelfde spelbeeld: Vuren was veel aan de bal en Sparta’30 was gevaarlijk via de counter.

In de zeventigste minuut had Ryan van Wijk de kans op de gelijkmaker, maar vanaf twee meter schoot hij hoog over. In de slotfase scoorde Sparta’30 de 2-0.

Beesd doet zijn plicht en wint van Leerdam Sport met 3-0

beesd • Tegen rodelantaarndrager Leerdam Sport maakte een gehavend Beesd geen fouten.

Beesd miste Sven van den Broek en spits Jarno van de Water vanwege een gebroken arm die hij vorige week had opgelopen bij de derby tegen Rhelico.

Hij werd vervangen door JO19 speler Thijs van Lith, die zijn debuut maakte in het eerste elftal.

Na een kwartier schoot Nick van der Burg Beesd naar een 1-0 voorsprong.

Na legio kansen scoorde Nick van Gameren 2-0. Vlak voor tijd maakte de andere debutant Wouter Hendriks de 3-0.