• Vuren - SV Capelle.
• Vuren - SV Capelle. Foto: Rick den Besten

Vuren pakt met zege laatste strohalm

vuren • Tegen mededegradatiekandidaat Capelle won Vuren met maar liefst 6-0. Hierdoor wisselt Vuren stuivertje met Capelle, de club staat nu voorlaatste. Met nog vijf wedstrijden te gaan staat Vuren twaalf punten achter de nummer elf. Twee clubs degraderen rechtstreeks, er moet een wonder gebeuren wil Vuren de dans ontspringen. Met vier spelers van zeventien jaar in de basis begon Vuren sterk en creëerde het een aantal kansen. Brent Paul scoorde in de 20e minuut uit een voorzet van Luuk van der Vliet. Tien minuten later scoorde Van der Vliet zelf de 2-0. Op slag van rust maakte Ryan van Wijk de 3-0. In de tweede helft maakte Luuk van Vliet zijn tweede en zorgde Michael Tahamata voor 5-0. Pieter van Wijk bepaalde de eindstand op 6-0. Trainer Kolff was tevreden. "Leuk voor mijn spelers dat het een keer de goede kant op valt. Een goede teamprestatie.”