• De bieb in Asperen.
• De bieb in Asperen. Foto: Aangeleverd

Bieb in Asperen

asperen • De familie Vink behoort tot de fans en is regelmatig te vinden in de vestiging van Bibliotheek Rivierenland in de Brede School aan de Leerdamseweg 1. De Bibliotheek heeft een collectie jeugdboeken voor kinderen tot 12 jaar en kinderen en ook volwassenen kunnen er reserveringen ophalen. 

Vanaf 11 april worden de openingstijden aangepast om beter af te stemmen op de behoefte. De bieb is open op dinsdag van 13.30-15.30 uur en op woensdag van 10.30-12.30 uur.


Schaakpret in Bibliotheek 

geldermalsen • In samenwerking met Schaakvereniging Rivierenland biedt Bibliotheek Rivierenland schaakpret aan. Het is mogelijk om te leren schaken, meer tips en tricks te ontvangen en het verbeteren van de schaak skills. Tijdens deze inloopmiddagen is er een begeleider van de Schaakvereniging Rivierenland aanwezig om de kinderen/jeugd te begeleiden. 

De schaakpret is voor kinderen/jeugd van 6 t/m 17 jaar, iedere maandag van 15.30 – 17.00 uur in Bibliotheek Geldermalsen, 1e etage. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. 17 april is de eerste schaak inloop. Tijdens deze inloop kan er een simultaanpartij gespeeld worden tegen een ervaren schaker uit de regio. Iedere donderdag van 14.00 – 16.00 uur kan er in Bibliotheek Geldermalsen gezellig een potje schaak gespeeld worden. Dit is gratis en voor jong en oud. Aanmelden is niet nodig.