Jubilarissen samen met de muzikale meesters en de wethouder
Jubilarissen samen met de muzikale meesters en de wethouder Foto: Niels Schreuders

Hollandse Meesters in Concert

beesd • De organisatie en muziekvereniging Harmonie Concordia uit Beesd kijkt terug op een geslaagd voorjaarsconcert.

Dit jaar stond het in het teken van Hollandse Meesters in Concert. De slagwerkgroep onder leiding van Sander van Ingen opende de avond. Zij speelde een afwisselend programma met ook melodische stukken. Na de pauze was het aan het harmonieorkest onder leiding van Theo Bindels.
Dit jaar deed zanger en entertainer Martijn van Vuuren mee. Het gehele programma zong hij mee en ook de zaal deed enthousiast mee met bekende liedjes van Nederlandse bodem. Zoals elk jaar waren er ook nu jubilarissen. Jan-Willem Veldhuijsen en Hasse Leemans zijn 12.5 jaar lid. Marco Kroeze en To Goedhart zijn 25 jaar lid bij de vereniging. Zij werden ook gefeliciteerd door wethouder Jacoline Hartman, die was komen luisteren.
Harmonie Concordia is opgericht op 2 december 1901. De vereniging bestaat uit een harmonie-orkest, een slagwerkgroep, een leerlingenorkest, twee blazersklassen en een blaaskapel. De vereniging verleentop de eerste plaats medewerking aan dorpsactiviteiten zoals de optocht op Koningsdag en de Sinterklaasintocht, maar ook verlenen ze medewerking aan de oecumenische openlucht kerkdienst en het jaarlijkse Kerstconcert Beesd. Op de website vindt u informatie over de muzikale leiding, optredens en de agenda.

q www.concordia-beesd.nl