Jordy Perdon matchwinner voor Haaften

haaften • Eén doelpunt bleek genoeg voor Haaften, dat met 1-0 te sterk was voor GVV’63.

"Het was lastig om echt aan voetbal toe te komen door het slechte weer, het werd een echte middenveldwedstrijd met zeer weinig kansen. Beide ploegen deden eigenlijk ook niet voor elkaar onder, waardoor de drie punten toch wel heel erg fijn zijn’’, aldus Eelke Oomkens.

Gevaar

Alleen bij standaardsituaties was er soms wat gevaar over en weer. In de 86ste minuut maakte Jordy Perdon uit een zo’n standaardsituatie de 1-0. Vlak daarna kreeg GVV’63 ook nog een rode kaart. Zaterdag 15 april speelt Haaften uit tegen DESK.

GVV capituleert pas in tweede helft tegen SVS’65

geldermalsen • Pas na de pauze kreeg SVS’65 het voor elkaar om door de defensie te breken van GVV, uiteindelijk werd het 0-2.

"We hadden vanwege blessures veel spelers van het tweede erin gezet, en die speelden uiteindelijk een goede, verdienstelijke wedstrijd’’, aldus GVV-trainer Freek Wittenrood.

Focus

"Ondanks dat het aan het begin niet lukte hebben wij goed de focus gehouden en breken we de ban in de tweede helft’’, blikte SVS’65-trainer Menno Beusekamp terug op het duel.

Tweede helft

De doelpunten in de tweede helft werden gemaakt door Fitim Meha en Sam Muilenburg. Over twee weken speelt GVV uit tegen Rhelico en SVS’65 thuis tegen Asperen.